EAT eens met een vreemde!

Geplaatst 5 mei 2020
EAT eens met een vreemd - Go mingle

Allemaal leuk en aardig, al die oproepjes om een EAT te organiseren met familie, vrienden, buren, collega’s, maar wat als ik die nu —na acht weken ‘intelligent lockdown’— wel genoeg gezien heb (of zij mij)? Met wie ga ik dan EATen? Ik ontmoet nu natuurlijk even geen nieuwe mensen… Dat is natuurlijk ook zo leuk aan uit eten of drinken gaan; de onbekenden die er ook zijn en waar je contact mee kunt hebben, en misschien een volgende keer mee afspreken. Dat lost Let’s EAT! niet voor me op… Dacht ik!

Go mingle & Let’s EAT!

Let’s EAT! alleen lost mijn behoefte aan het ontmoeten van onbekenden inderdaad niet op, maar samen met Go mingle wel! Go mingle is een vriendschapsplatform met als doel mensen met elkaar te verbinden, zodat zij samen leuke dingen kunnen ondernemen en zo nog meer van het leven kunnen genieten. Zo organiseert Go mingle leuke uitjes waarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten. Als je lid bent van Go mingle kun je ook zelf oproepen plaatsen met wat jij graag wil doen. Bijvoorbeeld een EAT dus! Nieuwe mensen ontmoeten, lekker samen eten en drinken en toch veilig voor het Coronavirus.

Die EAT kun je combineren met andere leuke activiteiten; Go mingle biedt via hun social media en website een boel tips voor dingen die je samen-apart kunt doen. Bijvoorbeeld een leuke online kookcursus, ronddwalen in een virtuele museumwereld of samen inspiratie opdoen voor in de tuin.

EAT eens met een vreemde - Go mingle

Een Go mingle lidmaatschap kost € 2 tot € 4 per maand. Daarvoor kun je onbeperkt oproepen plaatsen en je aansluiten bij activiteiten van andere leden. Wil je eens met nieuwe onbekende mensen EATen? Check Go mingle op Facebook, Instagram, of hun website.

Veel EAT en kennismakingsplezier!